Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Energie van de toekomst

Energy Design heeft al meer dan 20 jaar ervaring met elektrische energieverdeling. Johan Roggeman, de manager van Energy Design, is dan ook afgestudeerd als MSc Industrieel Ingenieur met optie Elektriciteit en heeft zich gedurende 20 jaar verder verdiept in deze materie.

Bij Energy Design hebben we een continue focus op de toekomst, waardoor we onze klanten state-of-the-art oplossingen kunnen aanbieden.

Onze oplossingen zorgen voor een hogere energie-efficiëntie. We zorgen ervoor dat u geld bespaart en tegelijk uw activiteiten duurzamer maakt. Dit doen we met energiemeetcampagnes, software voor energiebeheer, energie-opslagsystemen en studies van elektrische installaties

Ondernemen met een oog op duurzaamheid én betere resultaten behalen. We helpen u deze doelen te realiseren door gebruik te maken van een combinatie van creativiteit, doorzettingsvermogen en deskundigheid.

Wilt u graag energie besparen door een beter energiebeheer? Of wenst u de zonne-energie van uw zonnepanelen op te slaan in batterijen? Dan is Energy Design uw perfecte partner.

Benieuwd naar wat we reeds gerealiseerd hebben? Bekijk onze referenties en laat u inspireren.

 

Wat kunnen we voor u betekenen? Download onze nieuwe flyer!

Bekijk de referenties

Referentie flyer download

 

Nog een vraag of graag een vrijblijvende offerte?

Contacteer dan rechtstreeks Johan Roggeman, Manager van Energy Design.

Contacteer ons

 

Bel mij

Contact

Indicates required field

Laat hier jouw telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.